Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Minigraver huren in Middelburg

Klein graafwerk verrichten? Huur een minigraver/graafmachine in Middelburg

Een minigraver huurt u wanneer u lichte graafwerkzaamheden moet verrichten. Ook voor grovere werkzaamheden zoals het verwijderen van boomstronken of andere objecten biedt een minigraver de perfecte uitkomst. Minigravers zijn makkelijk te besturen en passen veelal in elke achtertuin. De machine kan voorzien worden van een bandenklem, hierdoor is het een uitstekend hulpmiddel als u bijvoorbeeld gaat bestraten. De minigraver wordt vervoerd middels een speciale dieplader en is dus overal inzetbaar. Bij Moerverhuur heeft u keuze uit een 0,8 of 1,8 ton minigraver, waarbij de 0,8 ton minigraver vooral voor het lichte werk geschikt is en de 1,8 ton minigraver voor het wat zwaardere werk. Indien u de grond direct wilt afvoeren, kunt u ook een rupsdumper bij ons huren. Met de rupsdumper bespaart u uzelf de zware kruiwagens, dit zware werk wordt gedaan door de oersterke motor in de rupsdumper. Deze rupsdumper is zelfladend, dus kan zelfstandig werken zonder hulp van de minikraan.

Huur bij ons voordelig uw minigraver in Middelburg

Bij Moerverhuur heeft u keuze uit een 0,8 ton of 1,8 ton minikraan. De minikraan huurt u bij ons per dag, per weekend of per week. Indien u de minikraan langer dan een week nodig heeft, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wij bieden de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding op de Zeeuwse verhuurmarkt. Bij ons betaalt u geen extra kosten voor extra bakken of slijtage, de prijs die u op de website ziet staan, betaalt u.

Bezorgen van de minigraver naar Middelburg

Wij kunnen de minikraan bezorgen op de locatie die u wilt, hierin zijn wij zeer flexibel. Heeft u zaterdag of ‘s avonds een minikraan nodig? Geen probleem, wij bezorgen op een tijdstip die u het best uitkomt. Voor de bezorging van de minikraan hanteren wij scherpe tarieven. Wij bezorgen de minigraver al naar regio Middelburg voor maar liefst € 60,- inclusief btw.

Huren met machinist

Wanneer u liever de bediening van de minikraan laat doen door een ervaren machinist, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren machinisten verzorgen de graafwerkzaamheden naar uw wens: U vraagt, wij draaien. Naast het uitgraven van uw tuin, kunnen wij ook de bestrating van uw tuin verzorgen. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Direct minigraver reserveren in Middelburg

Bent u geïnteresseerd geraakt in de minigravers en service van Moerverhuur? Bekijk dan hieronder ons aanbod en de voordelige prijzen. U reserveert gemakkelijk door te bellen of een reserveringsaanvraag in te dienen. Een reserveringsaanvraag wordt maximaal binnen 24 uur beantwoord. Indien u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u ook een ‘bel-mij-terugverzoek’ indienen op onze website.

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?