Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Minishovel huren in Grijpskerke

Veel grond verzetten? Huur een minishovel in Grijpskerke

Een minishovel huur je wanneer je veel grond moet verzetten of ter ondersteuning bij bestratingswerkzaamheden. Naast de standaard grondbak zijn alle minishovels van Moerverhuur.nl uit te rusten met palletvorken, hierdoor kunnen ook andere werkzaamheden gemakkelijk uitgevoerd worden met één machine. De shovels zijn gemakkelijk te besturen en voorzien van gebruikshandleidingen, hierdoor kan nagenoeg iedereen ermee overweg. Tevens zijn alle zelfrijdende machines van Moerverhuur.nl verzekerd voor schade aan derden.

Het vervoeren van de shovels gebeurt door middel van een dieplader, welke apart bij te huren is. Ook kun je ervoor kiezen om de shovel te laten bezorgen door Moerverhuur.nl. Door onze lage tarieven is dat meestal de meest aantrekkelijke keuze.

Naast minishovels verhuren wij ook nog andere grondverzetmachines; denk hierbij onder andere aan transportbanden en minigravers. Voor het actuele aanbod kun je het beste ons assortiment bekijken.

Huur bij ons voordelig uw minishovel in Grijpskerke

Bij Moerverhuur.nl heb je de keuze uit een 1,4 ton of 2,4 ton minishovel uitgerust met grondbak. Eventueel ook uit te rusten met palletvorken. De minishovel huur je per dag of per week. Indien je voor langere tijd de minishovel nodig hebt, dan maken wij graag een scherpe offerte voor je.

Wij bieden de scherpste-prijs kwaliteit op de Zeeuwse verhuurmarkt, tevens profiteer je bij reservering via de website van maximaal € 7,50 korting.

Bezorgen op locatie van de minishovel in Grijpskerke

Bezorging geschiedt door heel Zeeland en hierin kunnen wij snel schakelen. In overleg met ons is er veel mogelijk, denk aan avondlevering of spoedlevering. Ook voor het bezorgen van de machines hanteren wij zeer scherpe prijzen. Bezorgen naar Grijpskerke doen wij al vanaf € 35,- inclusief btw per rit.

Direct een minishovel reserveren in Grijpskerke

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk dan snel ons gehele assortiment en onze aantrekkelijke prijzen. Reserveren van machines kan gemakkelijk via de website, de bevestiging ontvang je binnen 1 werkdag in je mailbox.

Bij het ophalen of afleveren van de machines ontvang je nog een korte gebruiksinstructie. Wij stoppen pas als jij de machine snapt. Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen, dan zijn alle gebruikshandleidingen ook te vinden op onze website.

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?