Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

x

Over Moerverhuur

Wie zijn wij?

Moerverhuur is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Moerverhuur verhuurt professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Het assortiment bestaat o.a. uit rolsteigers, aanhangwagens, bestratingsgereedschap, sloop- en bouwgereedschap, tuingereedschap/tuinmachines, hoogwerkers en minigravers.

Moerverhuur is opgericht door twee vrienden die een potentieel zagen in de verhuurbranche. Begonnen in maart 2014 met drie aanhangers en tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuurbedrijf met een divers assortiment. Het assortiment zal uit blijven breiden en daar zal Moerverhuur alle zeilen voor bijzetten. Enkele waarden binnen de onderneming staan centraal: klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Wat is onze missie?

Moerverhuur houdt scherp vast aan haar missie om haar gereedschap tegen een goede prijs met een goede service te leveren, daarom luidt deze:

Moerverhuur wil professioneel gereedschap toegankelijk maken voor zowel de particulier als de professional tegen een scherpe prijs en met een goede service. Iedereen die iets huurt bij Moerverhuur moet met een lach op zijn gezicht onze vestiging verlaten. Vanuit onze vestiging in Kapelle willen wij heel Zeeland bedienen, waardoor wij bezorgen tegen een scherpe prijs.

 

 

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren