Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Over Moerverhuur

Wie zijn wij?

Moerverhuur is in 2015 gestart door dhr. Van der Moere en dhr. Sinke. Het begon met een aanhangwagen en klein gereedschap aan huis, in het centrum van Biezelinge. Dit verliep allemaal soepel en het assortiment werd constant uitgebreid met nieuwe producten in verschillende categorieën. Met de toevoeging van een online bestelmodule kon het gereedschap makkelijk vanuit de luie stoel gereserveerd worden en worden de online activiteiten constant verbeterd. De afgelopen jaren wordt er constant geïnvesteerd in nieuwe machines van topmerken, dit om het assortiment niet alleen uit te breiden, maar ook te verbreden en verdiepen. Van bouwhek tot diamantboor, Moerverhuur.nl heeft het.

Vanaf oktober 2017 werd het assortiment zo groot dat de oude schuur in Biezelinge niet meer voldoende ruimte bood en ingeruild werd voor het huidige pand. Sindsdien richt Moerverhuur zich steeds meer op de professionalisering van de dienstverlening en het machinepark. Hierdoor is Moerverhuur.nl uitgegroeid tot een gerenommeerd verhuurbedrijf. Enkele waarden binnen de onderneming staan centraal: klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Wat is onze missie?

Moerverhuur.nl houdt scherp vast aan haar missie om haar gereedschap tegen een goede prijs met een goede service te leveren, daarom luidt deze:

Moerverhuur.nl wil professioneel gereedschap toegankelijk maken voor zowel de particulier als de professional tegen een scherpe prijs en met een goede service. Iedereen die iets huurt bij Moerverhuur.nl moet met een lach op zijn gezicht onze vestiging verlaten. 

Wat is onze visie?

Moerverhuur.nl wil als algemeen verhuurder  marktleider worden in Zuidwest-Nederland. Dit bereikt zij door zich professioneel te profileren in de markt. Uitgangspunt hierbij is dat de klant zoveel mogelijk ontzorgt wordt en voorzien van advies wanneer dit nodig is. Naast ontzorgen heeft veiligheid van mens en materieel een hoge prioriteit binnen de organisatie, door de juiste investeringen in de juiste machines en gereedschappen te doen, zal Moerverhuur.nl ervoor zorgen dat elke klant veilig en verantwoord kan werken. Om ook voor de volgende generaties een leefbare wereld te behouden, zal bij elke investering gekeken worden wat de meest milieuverantwoorde keuze is. 

 

Eigenaar moerverhuur.nl

 

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?