Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Rupsdumper huren in de regio Zeeland!

Klein werktuig, groot laadvermogen: huur een rupsdumper in Zeeland

Wanneer je een project uit moet voeren op een drassige of moeilijke te berijden grond, dan is het huren van een rupsdumper in Zeeland een goede optie. De rupsdumper heeft rupsbanden, dit maakt de dumper zeer geschikt voor nagenoeg elke klus waarbij grond, zand, grind, aarde of andere soorten lading verplaatst moeten worden. De dumper manoeuvreert gemakkelijk over de ondergrond, met een laadvermogen van 700 kg zijn zware kruiwagenladingen verleden tijd. Doordat de rupsdumper zelfladend is, kan deze ingezet worden zonder een minigraver; de bak kan zelf gevuld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de hoop zand die voor uw huis ligt opscheppen, terwijl iemand anders in de tuin bezig kan zijn met de minigraver.

Huur bij ons voordelig uw rupsdumper

Bij Moerverhuur heeft u keuze uit een rupsdumper met een laadvermogen van 700kg en een bakinhoud van 340 liter. de dumper huurt u bij ons per dag, per weekend of per week. Indien u de dumper langer dan een week nodig heeft, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. De dumper huurt u al vanaf  € 80,- inclusief btw per dag. Wij bieden de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding op de Zeeuwse verhuurmarkt.

Bezorgen op locatie

Wij kunnen de dumper op de locatie bezorgen die u wilt, hierin zijn wij zeer flexibel. Heeft u zaterdag of ’s avonds een dumper nodig? Geen probleem, wij bezorgen op een tijdstip die u het best uitkomt. Voor de bezorging van de dumper hanteren wij scherpe tarieven, deze kunt u gemakkelijk zelf uitrekenen via de ”bezorgkostencalculator”.

Huren met machinist

Wanneer u liever de bediening van de dumper laat doen door een ervaren machinist, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren machinisten verzorgen de werkzaamheden naar uw wens: U vraagt, wij rijden. Naast het transporteren van de grond, kunnen wij ook het uitgraven van uw tuin of de bestrating van uw tuin verzorgen. Ook dit doen wij in de hele regio Zeeland.

Direct minigraver reserveren in Zeeland

Bent u geïnteresseerd geraakt in de rupsdumpers en service van Moerverhuur.nl? Bekijk dan snel ons assortiment en de aantrekkelijke prijzen. U reserveert uw minigraver voordelig en snel via de website. U profiteert dan ook nog eens van € 5,- korting, mooi meegenomen!

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?