Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Huur voordelig en snel je schaftwagen in Middelburg bij Moerverhuur.nl!

Een nette en schone schaftwagen nodig? Huur je schaftwagens in Middelburg bij Moerverhuur.nl!

Ben je op zoek naar tijdelijke ruimte voor je bouwpersoneel, waar zij gerust hun boterhammen en koffie kunnen opeten en drinken in hun pauzes? De schaftkeet is tevens te gebruiken als tijdelijk onderkomen op festivals en evenementen. Hier worden ze doorgaans gebruikt als kleedkamer, tijdelijk productiekantoor of simpelweg als kantine. De schaftkeet is robuust en zeer goed geïsoleerd doordat deze is gemaakt van sandwichpanelen, zowel in de zomer als in de winter is het dus aangenaam vertoeven. Alle schaftketen zijn voorzien van een elektrische heater voor in de wintermaanden, voldoende stopcontacten én uiteraard verlichting in de ruimtes. Tevens zijn al onze schaftwagens voorzien van een tafel en 6 stoelen, deze zijn niet vast. Je kunt dus zelf bepalen hoe je deze plaatst. In het geval van het gebruik van een schaftwagen voor andere doeleinden, kunnen de tafels en stoelen dus elders opgeborgen worden.

Huur voordelig en snel je schaftwagens bij Moerverhuur.nl in Middelburg!

Moerverhuur.nl biedt een ruim assortiment schaftwagens aan, zo hebben we altijd een schaftwagen beschikbaar voor de klus. We bieden de schaftwagens aan zonder magazijnruimte en met magazijnruimte. Bij de schaftwagens zonder magazijnruimte kunnen er meer personen tegelijk in de schaftwagen pauzeren, echter is er dan geen ruimte om de spullen in een aparte ruimte op te bergen. De schaftwagens worden verhuurd per week, hierdoor kunnen wij een scherpe prijs garanderen. Voor projecten of lange termijn verhuur maken wij graag een offerte op maat, eventueel in combinatie met andere materialen uit ons assortiment.

Bezorgen van de schaftwagens in Middelburg

Beschik je zelf niet over vervoer om de schaftkeet op te halen? Of besteed je dit liever uit? Geen probleem. Met onze eigen transportservice kunnen wij snel leveren op locatie, én dat tegen concurrerende transporttarieven.

Wij leveren onze materialen vanaf onze vestiging in Kapelle, vanuit daar leveren wij in Middelburg.

Direct je schaftwagens in Middelburg huren bij Moerverhuur.nl!

Bij Moerverhuur.nl zijn we trots om jouw partner te zijn voor onze schaftwagens en ander materieel. De schaftkeet kun je dan ook gemakkelijk reserveren via de website, telefonisch of per mail. Vervolgens gaan wij de beschikbaarheid controleren en versturen we binnen 24 uur een bevestiging per mail. De ervaring leert echter dat dit veel sneller is. Heb je nog meer materialen nodig? Bekijk dan ons volledige assortiment !

Voor projecten, langere termijn verhuur of evenementen maken wij graag een offerte op maat!

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?