Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

x

 

Rolsteiger huren in Kapelle

Een brede of juist een smalle rolsteiger huren?

Een kamersteiger, smalle rolsteiger of brede rolsteiger huurt u voor verscheidene klussen in en om het huis, maar ook voor de wat grotere klussen kan deze prima ingezet worden. Een brede rolsteiger (1,35 meter breed) biedt meer stabiliteit en werkruimte, maar dit moet wel in uw werkomgeving passen. Past de brede rolsteiger niet in uw werkomgeving? Dan hebben wij ook nog de smalle rolsteiger (0,75 meter), deze kan beter in kleine ruimten en steegjes geplaatst worden. De brede steiger is daarom uitermate geschikt om te huren voor bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden, daar u de smalle rolsteiger beter kunt huren voor werkzaamheden aan trottoirs of tussen machines in fabrieken. Al onze rolsteigers zijn gemaakt van aluminium, hierdoor zijn ze gemakkelijk te transporteren en te tillen, maar ook geschikt voor droge of vochtige plekken. De steigers zijn licht van gewicht en dus snel op te bouwen af te breken. Wanneer u een steiger huurt bij Moerverhuur, zijn alle hulpmaterialen inbegrepen bij de huurprijs. Onder hulpmaterialen wordt verstaan: stabilisatoren, plateau’s leuning, schorren en opbouwframes.

Huur bij ons voordelig uw steiger in Kapelle

Bij Moerverhuur heeft u keuze uit verschillende soorten steigers, namelijk de kamersteiger, smalle rolsteiger en de brede rolsteiger. Een steiger kunt u bij ons per dag, per weekend of per week huren. Mocht u de steiger langer nodig hebben dan een week, dan kunt u een offerte aanvragen of ons bellen.

Bezorgen en opbouwen van uw steiger naar Kapelle

Mocht u zelf niet over vervoer beschikken om de steiger te vervoeren van onze vestiging in Kapelle naar Goes, dan bieden wij u een transportservice aan. Wij brengen de steiger op een tijdstip naar keuze, ook op zaterdagen en in de avonden. Bezorgen en ophalen van de steiger naar Kapelle, doen wij al vanaf € 10,- inclusief btw.

Indien u zelf niet over de expertise beschikt om de steiger op te bouwen, of dit liever niet zelf doet, bieden wij een op- en afbouwservice aan. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over een verkeerd gemonteerde steiger en kunt direct aan de slag. Onze bezorg- en op- en afbouwtarieven zijn de goedkoopste van Zeeland en omstreken. Het bezorgen en op- en afbouwen van de steiger doen wij al voor € 50,- in de regio Kapelle.

Direct steiger reserveren in Kapelle

Bent u geïnteresseerd geraakt in de steigers en service van Moerverhuur? Bekijk dan hieronder ons aanbod en de voordelige prijzen. Een steiger reserveert u gemakkelijk door te bellen of een reserveringsaanvraag in te dienen. Een reserveringsaanvraag wordt maximaal binnen 24 uur beantwoord. Indien u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u ook een ‘bel-mij-terugverzoek’ indienen op onze website.

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren