Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Stroomaggregaat huren bij Moerverhuur.nl

Een betrouwbare stroomvoorziening nodig? Huur een stroomaggregaat in Zeeland bij Moerverhuur.nl!

Wat de reden van uw stroomvraag ook is, een noodstroomaggregaat huurt u voordelig en snel bij Moerverhuur.nl. Zo heeft u altijd een stroomaggregaat beschikbaar die precies past bij de stroombehoefte van uw project, hiermee wordt onnodige stroomopwekking  tot een minimum beperkt. Wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van stroom, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van de machines; dat doen wij! Uw werk moet altijd door kunnen gaan, op de bouwplaats, in de fabriek of bij een evenement; uw vraag, onze taak. Het assortiment van Moerverhuur bevat naast stroomaggregaten ook de benodigde kabels en verdeelkasten, maar ook voor de inrichting van uw bouwplaats of evenement kunnen wij u van dienst zijn. Zo leveren wij ook bouwhekken, dranghekken, rijplaten, schaftwagens en ander bouwmateriaal.

Huur voordelig en snel uw stroomaggregaat bij Moerverhuur.nl

Moerverhuur biedt stroomaggregaten in verschillende vermogens aan, zo is er voor elke klus een stroomaggregaat. Wij denken graag met u mee om te bepalen welk vermogen en verdere accessoires u nodig hebt. De huurprijs wordt berekend per dag of per week, afhankelijk van het aantal draaiuren. Voor projecten of lange termijn verhuur maken wij graag een offerte op maat.

Alle aggregaten zijn uitgerust met remote monitoring, hiermee kan maximale uptime gegarandeerd worden. Met onze remote monitoring kunnen wij onder andere de belasting, onderhoudsvereisten, elektrische lading, meldingen, storingsmeldingen uitlezen en dreigend brandstoftekort vroegtijdig opmerken.

Bezorgen van het stroomaggregaat in Zeeland

Beschikt u zelf niet over vervoer om het stroomaggregaat te vervoeren, of besteedt u dit liever uit? Moerverhuur.nl bezorgt tegen meerprijs het aggregaat naar de gewenste plaats. Tegen meerprijs kunnen wij het aggregaat ook mobiel maken, zodat u deze gemakkelijk mee kan nemen.

Wij nemen al uw werk uit handen!

Direct een stroomaggregaat huren bij Moerverhuur.nl

Bent u geïnteresseerd geraakt in het ruime assortiment stroomaggregaten en de service van Moerverhuur.nl? Bekijk dan snel ons assortiment en de aantrekkelijke prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor uw project of evenement en wij adviseren u graag.

 

 

 

 

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?