Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Bouwdroger huren in Roosendaal

Last van vocht tijdens de bouw of vertraging voorkomen? Huur een bouwdroger in Roosendaal bij Moerverhuur.nl!

U wilt toch ook geen vertraging oplopen door vocht tijdens de bouw? Moerverhuur.nl heeft hiervoor de oplossing; huur een bouwdroger. Met een bouwdroger verwijdert u effectief vocht tijdens het bouwproces en loopt u dus geen vertraging op. Tijdens de bouw worden honderden liters water in de woning of het bedrijfspand gebracht, maar dit moet er ook weer uit door middel van verdamping. U heeft hiervoor echter geen tijd, maar wij hebben wel de oplossing. Wij werken uitsluitend met machines van Dryfast!

Waarom drogen?

Er zijn verschillende redenen om een bouwdroger te huren. Hieronder zijn de belangrijkste opgesomd:

 • Drogen voorkomt vertraging van de werkzaamheden
 • Drogen bespaart u zowel tijd als veel geld
 • Een vochtig gebouw droog stoken kost meer energie en dus geld
 • Drogen voorkomt schimmelvorming en ongedierte

.

De voordelen van bouwdrogen

Een bouwdroger huren kent verschillende voordelen. Hieronder zijn de belangrijkste opgesomd:

 • Efficiënter werken: door middel van bouwdrogen is een ruimte veel sneller op de vochtigheidsgraad die u wenst waardoor vertraging van uw geminimaliseerd wordt.
 • Kostenbesparend: door de tijdsbesparing kunt u sneller doorwerken en wordt er bespaard op de kosten. Daarnaast is een vochtig gebouw verwarmen vele malen duurder.
 • Behoud van materiaalkwaliteit: een bouwdroger voorkomt problemen zoals schimmels op de wanden en het aantrekken van ongedierte. Dit verbetert de werkomstandigheden.

.

Huur bij ons voordelig uw bouwdroger in Roosendaal

Moerverhuur heeft een breed assortiment klimaatbeheer. Zo bestaat het assortiment uit bouwdrogers, ventilatoren en kachels. De huurprijs wordt berekend per week. Indien u langer en grotere aantallen wilt huren, kunt u contact met ons opnemen zodat wij een scherpe prijs voor u op kunnen stellen. U kunt eventueel ook verlengkabels erbij huren voor een scherpe prijs.

Bezorgen van de bouwdroger naar Roosendaal

De materialen kunnen bij u op de werkplek bezorgd worden tegen meerprijs, hierin zijn wij zeer flexibel. Heeft u de bouwdroger direct nodig? Wij doen ons best om de materialen zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Via de website kunt u de bezorgkosten naar uw werkplek berekenen.

Direct een bouwdroger reserveren in Roosendaal

Bent u geïnteresseerd geraakt in de bouwdrogers en de service van Moerverhuur.nl? Bekijk dan hierboven ons assortiment of gebruik de zoekfunctie op de website. U reserveert gemakkelijk door een reservering via de website te doen, hierna ontvangt u een bevestiging van de reservering. Is uw orderbedrag hoger dan € 50,- exclusief btw? Dan profiteert u zelfs nog van € 5,- korting exclusief btw, dat is mooi meegenomen!

Daarom Moerverhuur!

 • Flexibele ophaal- en aflevertijden
 • Eigen transportservice
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Jong machinepark
 • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?