Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Keuringen

keuringssticker moerverhuurKeuren van uw elektrisch gereedschap is zeer belangrijk; het moet veilig zijn. Dit is niet alleen van belang voor uzelf, maar ook voor uw personeel. Ook wordt het vereist door wettelijke regelingen en Arbo-besluiten, maar ook verzekeringsmaatschappijen kijken steeds meer bij ongevallen of schades of een machine gekeurd was of niet. Dit kan uiteindelijk tot gevolg hebben dat de verzekeringsmaatschappij de geleden schade niet uitkeert.

De norm waaraan het elektrisch gereedschap moet voldoen is de NEN3140-norm. Onze keurmeester is gecertificeerd en zal uw gereedschap keuren volgens deze norm.
Wanneer het gereedschap goedgekeurd is, zal dit worden voorzien van een keuringssticker met de volgende keuringsdatum. De regel is dat gereedschap jaarlijks gekeurd wordt, maar bij bijvoorbeeld computers is dit niet nodig. Onze keurmeester zal door een checklist na te lopen de keuringsfrequentie van deze apparaten bepalen.

Na de keuring krijgt u een keuringssticker op het apparaat en een keuringsrapport (welke door de arbeidsinspectie wordt geaccepteerd). Ook ontzorgen wij u volledig op het gebied van herkeuren. Wij houden de keuringsrapporten bij en maken vroegtijdig een afspraak voor de volgende keuring, zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich bezighouden met het ondernemen.

Wanneer een product gerepareerd moet worden, zal dit gedaan worden door de keurmeester. Hiervoor wordt eerst contact met u, de opdrachtgever, opgenomen. Dezelfde procedure wordt gevolgd bij afkeur. Bij afkeur kunnen wij het product vernietigen en voor een nieuw product tegen een scherpe prijs zorgen.

Onze keurmeester is bevoegd om de volgende gereedschappen/materialen te keuren conform de volgende normen:

  • Elektrische gereedschappen conform NEN 3140
  • Trappen, steigers en ladders conform NEN 2484 en EN 1004

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?