Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Moerverhuur.nl breidt haar assortiment opnieuw uit

Datum: 30 april 2018

Moerverhuur.nl breidt uit.

Sinds 1 mei 2018 biedt Moerverhuur.nl naast haar al brede assortiment nu ook bouw- en evenementenhekken aan. Een bouwhek kunt u gebruiken als afrastering voor uw bouwplaats, hierdoor wordt het voor onbevoegden onmogelijk gemaakt om de bouwplaats te betreden. Tevens is het een preventieve maatregel voor diefstal, daar het moeilijker wordt gemaakt om spullen van de bouwplaats te ontvreemden.

Evenementenhekken worden, zoals de naam het al zegt, gebruikt bij evenementen. Met een evenementenhek schermt u uw evenement af, waardoor de bezoekers op uw evenement blijven en een entree gecreëerd kan worden. Deze hekken kunnen zowel bij binnen- als buitenevenementen gebruikt worden. Bij binnenevenementen gebruikt u de hekken als looproute of ter bescherming van de locatie. Ook worden de evenemtenhekken veel gebruikt voor promotiebanners voor volgende evenementen. Bij buitenevenementen gebruikt u de hekken om een backstage te creëren of om verschillende area’s te creëren. Met onze opzetstukken voor de bouwhekken, kunt u zelfs een stage afrasteren tot wel 3 meter hoog.

Kortgezegd: met onze evenemtenhekken kunt u vele kanten op, wij denken graag met u mee. Eventueel kunnen wij een tekening maken.

Bezorgen en monteren van de hekken

Mocht u zelf niet beschikken over personeel om de hekken op te zetten, of dit liever volledig uitbesteden? Ook dat regelen wij voor u. Wij kunnen zowel leveren als opzetten, alles doen wij in overleg met de klant, zodat u op ons kan bouwen! Bezorgen en monteren doen wij in de gehele regio Zeeland en West-Brabant. Valt u buiten deze gebieden, maar wilt u toch bij ons huren? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden.

Huur nu voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Bent u geïnteresseerd geraakt in de hekken en service van Moerverhuur? Bekijk dan hier ons aanbod en de voordelige prijzen. Heeft u grote aantallen nodig of meerdere keren per jaar? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons altijd bellen of mailen, wij reageren binnen 24 uur.

 

Hekwerk grote markt

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?