Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Huren aantrekkelijker dan kopen?

Datum: 5 oktober 2018

Huren is vaak aantrekkelijker dan kopen

Wie bouwmaterieel nodig heeft, denkt al snel aan het kopen ervan. Internet wordt afgestruind, documentaties worden opgevraagd en er worden verschillende leveranciers en beurzen bezocht. Maar wat als al deze moeite je bespaard kan worden en Moerverhuur.nl dit al voor je heeft gedaan? Je hebt geen omkijken naar het gehele aankoopproces, het onderhoud én het keuren van de machines. Tevens betaal je enkel voor de tijd dat je het materieel nodig hebt en in de meeste gevallen heeft Moerverhuur.nl de materialen direct beschikbaar. Verder worden kosten bespaard van materialen die niet op een klus ingezet kunnen worden, maar je wel gekocht hebt. Bij huren breng je de goederen retour en heb je er verder geen omkijken meer naar.

.Aanbevolen door Moerverhuur.nl

Waarom huren bij Moerverhuur.nl?

.

Flexibele ophaal- en aflevertijden

De gedachte dat gekocht materieel altijd beschikbaar is en gehuurd materieel niet, is achterhaald. Moerverhuur.nl investeert constant in nieuwe machines en uitbreiding van haar assortiment, zodat er altijd een machine beschikbaar is. Met behulp van ons verhuursysteem houden we de vraag naar bepaalde producten bij en investeren waar nodig in extra materialen. Heb je een grote klus, waar de voorraad van Moerverhuur.nl niet toereikend voor is? In de meeste gevallen kan Moerverhuur.nl je toch helpen! Heb je het overdag druk en haal je de machines liever ‘s avonds op? Geen probleem, Moerverhuur.nl is op afspraak ‘s avonds geopend.

.

Eigen transportservice

Door het transport in eigen beheer uit te voeren, kunnen we zeer snel schakelen. Hierin zijn we dus zeer flexibel en in de meeste gevallen kan de chauffeur bij spoedklussen direct vertrekken. Zelf investeren in transportmiddelen is dus niet benodigd, dat doen wij!

.

Jong machinepark én toch aantrekkelijk geprijsd

Een ander voordeel van huren bij Moerverhuur.nl is dat je altijd beschikt over jonge machines van topmerken. Je wilt toch ook niet elk jaar nieuwe machines kopen? Door constant te investeren in nieuwe machines, houden we onze vloot jong. Het materiaal wordt minimaal jaarlijks geïnspecteerd en gekeurd, zodat je hier geen zorgen over hebt. Tevens heb je bij het huren van materieel de garantie dat het werkt als je het nodig hebt, terwijl je die garantie bij eigen materieel niet hebt. Naast een jong machinepark houden we onze prijzen ook aantrekkelijk, zo betaal je nooit de hoofdprijs en is het omslagpunt om materieel te huren nóg kleiner.

.

Onze medewerkers geven u graag advies

Huren betekent ook maatwerk. Stel, u hebt voor een klus een een 33 kVA aggregaat nodig, dan huurt u geen 88 kVA aggregaat.  Maar als u zelf een aggregaat koopt,  dan moet deze voor alle werkzaamheden inzetbaar zijn. Dat betekent dus dat u voor heel veel werkzaamheden een veel te zware machine inzet. De hoge kosten van zo een machine drukken dan ook op de kleinere klussen. Denk alleen al aan brandstof, onderhoud en afschrijving. Kortom: huren biedt in veel situaties voordelen ten opzichte van kopen.
Bij Moerverhuur.nl is het zelfs mogelijk om het gehele traject uit te besteden, denk bijvoorbeeld aan een graafmachine met machinist of het leveren en opzetten van bouwhekken. Ook de gehele stroomvoorziening kan door Moerverhuur.nl geregeld worden, dan kunt u zich bezig houden met het organiseren van de klus of het evenement.

.

Gemakkelijk online reserveren

Via de website kun je gemakkelijk online reserveren, 24 uur per dag / 7 dagen per week. Binnen 1 werkdag ontvang je een bevestiging van de reservering in je mailbox. Tevens profiteer je van € 5,- korting bij orders hoger dan € 50,- exclusief btw. Mooi meegenomen dus.

.

Huur nu voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat Moerverhuur voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan hier ons aanbod en de voordelige prijzen. Heb je grote aantallen nodig of voor een lange periode? Dan komen wij graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons altijd bellen of mailen, wij reageren binnen 24 uur. Je kunt ook altijd direct online reserveren, dan krijg je gelijk een bevestiging van de reservering.

 

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?