Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Moerverhuur.nl investeert in Hilti-machines!

Datum: 12 oktober 2018

Moerverhuur.nl breidt het assortiment uit met Hilti-machines

Om aan de wensen van de klant te blijven voldoen, hebben wij recent geïnvesteerd in een compleet assortiment Hilti-machines. Hiermee beschikken wij direct over een compleet assortiment voor beton- en steenbewerking. Of je een stuk muur weg moet breken of er simpelweg een sleuf gezaagd moet worden; Moerverhuur.nl heeft de oplossing. Waarom zou je investeren in dure machines, terwijl je deze niet vaak gebruikt; huren is in dat geval voordeliger.

Goed gereedschap is het halve werk

Goed gereedschap is het halve werk, dat weten we bij Moerverhuur.nl maar al te goed. Door de samenwerking met Hilti kunnen wij een grote range producten toevoegen aan ons assortiment. Tevens kunnen alle machines voorzien worden van een stofafzuiginskit, hierdoor kan er altijd veilig en schoon gewerkt worden. Door gebruik te maken van Actieve Vibratie Reductie (AVR) worden trillingen gereduceerd. Hierdoor zal het werkcomfort en de productiviteit toenemen.

Advies over het gebruik

Onze medewerkers geven u graag advies over welk gereedschap het beste bij je klus past. Tevens zijn bij alle Hilti-machines gebruikshandleidingen toegevoegd, evenals een video die de werking verduidelijkt.

Huur nu voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat Moerverhuur voor jou kan betekenen? Bekijk dan hieronder de nieuwe machines. Een compleet overzicht van onze machines kun je hier vinden. Heb je de machines voor een langere tijd nodig, of kunnen wij je met meer machines helpen? Dan komen wij graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons ook altijd bellen of mailen, wij reageren binnen 24 uur. Je kunt ook altijd direct online reserveren, dan krijg je gelijk een bevestiging van de reservering. Tevens krijg je dan ook nog eens € 5,- korting, mooi meegenomen dus!

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?