Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Moerverhuur investeert in klimaatbeheer

Datum: 13 september 2018

Moerverhuur investeert!

Sinds medio september beschikt Moerverhuur.nl ook over nagenoeg elke oplossing die komt kijken bij droging. Of het nou waterschade betreft, de temperatuur verhoogd moet worden of er simpelweg lucht gecirculeerd dient te worden; Moerverhuur.nl heeft de oplossing. Klimaatbeheersing huurt u wanneer uw eigen apparatuur onvoldoende is of u er niet over kan beschikken. Wij nemen al uw werk uit handen en onze medewerkers kunnen u adviseren over de te huren materialen. Ons assortiment bestaat volledig uit apparatuur van het merk Dryfast, er wordt dus niet bespaard op kwaliteit.  Doordat wij alles verhuren uit eigen voorraad, is de tijd tussen aanvraag en realisatie van uw project minimaal; indien nodig wordt uw  klimaatbeheersing al dezelfde dag geleverd.

Het gebruik van klimaatbeheer

Door een goede beheersing van het klimaat, wordt een snelle droogtijd gegarandeerd, waardoor uw project geen vertraging op hoeft te lopen. Het huren van klimaatbeheersing kan uitkomst bieden als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft vanwege seizoenspieken of een evenement, maar is ook de oplossing als uw eigen installatie niet beschikbaar is vanwege calamiteiten, een verbouwing, revisie of reparatie – door de huur van klimaatbeheersing hoeft de productie niet stilgelegd te worden. Verder is het huren van klimaatbeheersing ook het antwoord wanneer u geen grote investeringen wilt doen in eigen materiaal. Zo verspreidt u de kosten en kunt u te allen tijde extra materiaal extra huren.

Advies over het gebruik

Onze medewerkers geven u graag advies over de te drogen of te verwarmen ruimte. Zo droogt een ruimte bijvoorbeeld sneller met het gebruik van een ventilator. Onze medewerkers kijken graag naar uw project zodat u de snelste droogtijd kunt behalen.

Huur nu voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat Moerverhuur voor u kan betekenen? Bekijk dan hier ons aanbod en de voordelige prijzen. Heeft u grote aantallen nodig of voor een lange periode? Dan komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons altijd bellen of mailen, wij reageren binnen 24 uur. U kunt ook altijd direct online reserveren, dan krijgt u gelijk een bevestiging van de reservering.

 

Klimaatbeheer Moerverhuur

 

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?