Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Moerverhuur.nl is Huurtopper 2018!

Datum: 21 januari 2019

Moerverhuur.nl wint Huurtopper 2018 award van Huren.nl

Kapelle, 21 januari 2019 – Moerverhuur.nl wint Huurtopper 2018 award, uitgereikt door Huren.nl. De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor de titel: beste verhuurbedrijf van Nederland. Dit jaar zijn er in totaal 33 bedrijven verkozen tot Huurtopper 2018.

“Wij zijn vereerd dat we verkozen zijn tot Huurtopper 2018. Deze award is een erkenning voor onze activiteiten. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en dat huurders blij zijn met ons. Ook in 2019 zullen we ons best blijven doen om de klant net dat stukje extra service te geven.”

Over het bedrijf

Moerverhuur is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Wij verhuren professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Met ons ruime assortiment, van stroomaggregaat tot bouwdroger, kunnen we in nagenoeg elke vraag van de klant wel voorzien.  Is het product niet beschikbaar? Dan kijken we samen naar een oplossing. Enkele waarden binnen de onderneming staan centraal: klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Over Huurtoppers

De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland. De Huurtopper award wordt georganiseerd door Huren.nl om de beste verhuurbedrijven in het zonnetje te zetten. De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders. Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen en het gemiddelde cijfer. Bij meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 wordt men geselecteerd voor de Huurtopper award. De winnaars krijgen, naast meer naamsbekendheid en online aandacht, ook een jaar lang de titel; beste verhuurbedrijf van 2018.

 

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?