Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Moerverhuur.nl is huurtopper 2019!

Datum: 8 januari 2020

 

Moerverhuur.nl wint Huurtopper 2019 award van Huren.nl

Kapelle, 09 januari 2020 – Moerverhuur.nl wint opnieuw de Huurtopper award, uitgereikt door Huren.nl. Na een vijfde plek in 2019, is Moerverhuur.nl in 2020 geëindigd op de derde plek.  De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor de titel: beste verhuurbedrijf van Nederland. 

“Wij zijn trots dat alle inspanningen die wij voor onze klanten doen, ook gewaardeerd worden. Dit geeft ons motivatie om net die extra service te verlenen. Uiteraard zijn wij er nog niet, volgend jaar willen wij de eerste plaats bemachtigen. In 2020 zal het assortiment weer aangevuld worden met nieuwe producten.”

Over het bedrijf

Moerverhuur is een jong en snelgroeiend verhuurbedrijf in het Zeeuwse Kapelle. Wij verhuren professioneel gereedschap en machines tegen een aantrekkelijke prijs. Met ons ruime assortiment, van stroomaggregaat tot bouwdroger, kunnen we in nagenoeg elke vraag van de klant wel voorzien.  Is het product niet beschikbaar? Dan kijken we samen naar een oplossing. Enkele waarden binnen de onderneming staan centraal: klantvriendelijkheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Over Huurtoppers

De Huurtopper award is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland. De Huurtopper award wordt georganiseerd door Huren.nl om de beste verhuurbedrijven in het zonnetje te zetten. De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders. Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen en het gemiddelde cijfer. Bij meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 wordt men geselecteerd voor de Huurtopper award. De winnaars krijgen, naast meer naamsbekendheid en online aandacht, ook een jaar lang de titel; beste verhuurbedrijf van 2019.

De top 3 ziet er als volgt uit:

‘Het beste verhuurbedrijf van Nederland’

1. Prima-Verhuur Nieuwegein

2. Party en Tent Verhuur

3. Moerverhuur.nl

naar overzicht

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?