Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Plaats een recensie op Huren.nl en maak kans op € 25,- huurtegoed

Datum: 30 april 2018

Kans maken op huurtegoed was nog nooit zo makkelijk!

Heeft u recentelijk iets gehuurd bij Moerverhuur.nl en was u tevreden over de verleende service of de machines? Laat het ons weten door Moerverhuur.nl te beoordelen op Huren.nl. Maandelijks maken wij een winnaar bekend. De winnaar ontvangt € 25,- huurtegoed inclusief btw. Dit huurtegoed kunt u vrij besteden en is twee maanden geldig na uitreiking.

Bent u toch niet helemaal tevreden over de verleende service of machines? Laat het ons dan ook weten! Dan zorgen wij ervoor dat u onze vestiging alsnog met een glimlach verlaat. Onze missie luidt niet voor niets:

Moerverhuur wil professioneel gereedschap toegankelijk maken voor zowel de particulier als de professional tegen een scherpe prijs en met een goede service. Iedereen die iets huurt bij Moerverhuur moet met een lach op zijn gezicht onze vestiging verlaten. Vanuit onze vestiging in Kapelle willen wij heel Zeeland bedienen, waardoor wij bezorgen tegen een scherpe prijs.

De winnaars worden maandelijks bekend gemaakt via onze Facebookpagina, zorg dus dat u ons volgt en zo altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

 

 

 

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?