Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Moerverhuur.nl investeert in Stihl-machines

Datum: 2 november 2018

Moerverhuur.nl breidt het assortiment uit met Stihl-machines

Om aan de kwaliteitswensen van onze klanten te blijven voldoen, hebben wij geïnvesteerd in Stihl-machines. De machines van Stihl zijn welbekend bij de professional en particulier. Alle machines  zijn voorzien van vibratiereducerende technieken , hierdoor zal het werkcomfort en de productiviteit toenemen. . Naast ons assortiment Stihl-machines, hebben wij voor elke klus het juiste gereedschap. Waarom zou je investeren in dure machines, terwijl je deze niet vaak gebruikt; huren is in dat geval voordeliger.

Advies over het gebruik

Onze medewerkers geven graag advies over welk gereedschap het beste bij je klus past. Tevens zijn bij alle machines gebruikshandleidingen bijgevoegd en een demonstratievideo, dit is terug te vinden bij het product op de website.

Huur nu voordelig en snel bij Moerverhuur.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat Moerverhuur voor jou kan betekenen? Bekijk dan hieronder de nieuwe machines. Een compleet overzicht van onze machines kun je hier vinden. Heb je de machines voor een langere tijd nodig, of kunnen wij je met meer machines helpen? Dan komen wij graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons ook altijd bellen of mailen, wij reageren binnen 24 uur. Je kunt ook altijd direct online reserveren, dan krijg je gelijk een bevestiging van de reservering. Tevens krijg je dan ook nog eens € 5,- korting, mooi meegenomen dus!

naar overzicht

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?