Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Breekhamer huren in Goes

Veel sloopwerk te verrichten? Werk veilig en snel met de breekhamers van Moerverhuur.nl

Om aan de wensen van de klant te blijven voldoen, hebben wij recent een compleet assortiment Hilti-breekhamers aan ons assortiment toegevoegd. Naast breekhamers verhuren we nu ook diamantboormachines en verschillende diamantzagen. Hiermee beschikken wij direct over een compleet assortiment voor beton- en steenbewerking. Of je een stuk muur weg moet breken of er simpelweg een sleuf gezaagd moet worden; Moerverhuur.nl heeft de oplossing. Waarom zou je investeren in dure machines, terwijl je deze niet vaak gebruikt; huren is in dat geval voordeliger.

Welke breekhamer past bij mijn project?

Door het brede assortiment kunnen wij voor elke klus een breekhamer aanbieden. Van een breekhamer voor het verwijderen van je tegels tot het slopen van een dikke betonnen vloer. Voor elke klus hebben wij de juiste breekhamer. Alle breekhamers zijn van het merk Hilti, aan de kwaliteit kan het dus niet liggen. Verder zijn bij de meeste machines gebruikshandleidingen toegevoegd, evenals een instructievideo over het gebruik van de hamer. Deze gegevens zijn altijd te raadplegen bij het product op onze website.

Huur bij ons voordelig je breekhamer in Goes

Moerverhuur heeft een breed assortiment beton- en steenbewerking. Zo bestaat het assortiment uit diamantgereedschap, breekhamers en stofzuigers- en afzuiging om stofvrij te kunnen werken. De huurprijs wordt berekend per dag, exclusief eventuele slijtage. Indien je de materialen voor een langere tijd nodig hebt, kun je contact opnemen met ons zodat wij een scherpe prijs op kunnen stellen.

Bezorgen van de breekhamer naar Goes

De materialen kunnen bij je op de werkplek bezorgd worden tegen meerprijs, hierin zijn wij zeer flexibel. Heb je de materialen direct nodig? Wij doen ons best om de materialen zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Via de website kun je de bezorgkosten naar je werkplek berekenen.

Direct een breekhamer reserveren in Goes

Ben je geïnteresseerd geraakt in wat Moerverhuur voor jou kan betekenen? Bekijk dan hieronder de nieuwe machines. Een compleet overzicht van onze machines kun je hier vinden. Heb je de machines voor een langere tijd nodig, of kunnen wij je met meer machines helpen? Dan komen wij graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons ook altijd bellen of mailen, wij reageren binnen 24 uur. Je kunt ook altijd direct online reserveren, dan krijg je gelijk een bevestiging van de reservering. Tevens krijg je dan ook nog eens € 7,50 korting* , mooi meegenomen dus!

 

*zie de actievoorwaarden

 

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?