Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

x
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Rupsdumper huren in Vlissingen!

Klein werktuig, groot laadvermogen: huur een rupsdumper in Vlissingen

Wanneer je een project uit moet voeren op een drassige of moeilijke te berijden grond, dan is het huren van een rupsdumper in Vlissingen een goede optie. De rupsdumper heeft rupsbanden, dit maakt de dumper zeer geschikt voor nagenoeg elke klus waarbij grond, zand, grind, aarde of andere soorten lading verplaatst moeten worden. De dumper manoeuvreert gemakkelijk over de ondergrond, met een laadvermogen van 800 kg zijn zware kruiwagenladingen verleden tijd. Doordat de rupsdumper zelfladend is, kan deze ingezet worden zonder een minigraver; de bak kan zelf gevuld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de hoop zand die voor uw huis ligt opscheppen, terwijl iemand anders in de tuin bezig kan zijn met de minigraver.

Huur bij ons voordelig uw rupsdumper

Bij Moerverhuur heeft u keuze uit een rupsdumper met een laadvermogen van 800kg en een bakinhoud van 360 liter. de dumper huurt u bij ons per dag, per weekend of per week. Indien u de dumper langer dan een week nodig heeft, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. De dumper huurt u al vanaf  € 80,- inclusief btw per dag. Wij bieden de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding op de Zeeuwse verhuurmarkt. Bij ons betaalt u geen slijtagekosten, enkel de brandstof.

Bezorgen op locatie

Wij kunnen de dumper op de locatie bezorgen die u wilt, hierin zijn wij zeer flexibel. Heeft u zaterdag of ’s avonds een dumper nodig? Geen probleem, wij bezorgen op een tijdstip die u het best uitkomt. Voor de bezorging van de dumper hanteren wij scherpe tarieven, bezorging geschiedt door de hele regio Zeeland, zoals Vlissingen, Middelburg, Bergen op Zoom, Yerseke en Goes.

Huren met machinist

Wanneer u liever de bediening van de dumper laat doen door een ervaren machinist, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze ervaren machinisten verzorgen de werkzaamheden naar uw wens: U vraagt, wij rijden. Naast het transporteren van de grond, kunnen wij ook het uitgraven van uw tuin of de bestrating van uw tuin verzorgen.

Direct minigraver reserveren (regio Zeeland)

Bent u geïnteresseerd geraakt in de rupsdumpers en service van Moerverhuur? Bekijk dan hieronder ons aanbod en de voordelige prijzen. U reserveert gemakkelijk door te bellen of een reserveringsaanvraag in te dienen. Een reserveringsaanvraag wordt maximaal binnen 24 uur beantwoord. Indien u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u ook een ‘bel-mij-terugverzoek’ indienen op onze website.

Hier een voorbeeld van een in werking zijnde rupsdumper

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?