Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Rupsdumper huren in Vlissingen!

Klein werktuig, groot laadvermogen: huur een rupsdumper in Vlissingen

Wanneer je een project uit moet voeren op een drassige of moeilijke te berijden grond, dan is het huren van een rupsdumper in Vlissingen een goede optie. De rupsdumper heeft rupsbanden, dit maakt de dumper zeer geschikt voor nagenoeg elke klus waarbij grond, zand, grind, aarde of andere soorten lading verplaatst moeten worden. De dumper manoeuvreert gemakkelijk over de ondergrond, met een laadvermogen van 700 kg zijn zware kruiwagenladingen verleden tijd. Doordat de rupsdumper zelfladend is, kan deze ingezet worden zonder een minigraver; de bak kan zelf gevuld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de hoop zand die voor uw huis ligt opscheppen, terwijl iemand anders in de tuin bezig kan zijn met de minigraver.

Huur bij ons voordelig uw rupsdumper in Vlissingen

Bij Moerverhuur heeft u keuze uit een rupsdumper met een laadvermogen van 700kg en een bakinhoud van 340 liter. De dumper huurt u bij ons per dag, per weekend of per week en huurt u al vanaf  € 80,- inclusief btw per dag. Wij bieden de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding op de Zeeuwse verhuurmarkt.

Bezorgen naar Vlissingen

Wij kunnen de dumper op de locatie bezorgen die u wilt, hierin zijn wij zeer flexibel. Heeft u zaterdag of ’s avonds een dumper nodig? Geen probleem, wij bezorgen op een tijdstip die u het best uitkomt. Voor de bezorging van de dumper hanteren wij scherpe tarieven, welke u eenvoudig via de bezorgkostencalculator kunt berekenen.

Direct een rupsdumper reserveren in Vlissingen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de rupsdumpers en service van Moerverhuur? Bekijk dan hieronder ons aanbod en de voordelige prijzen. U reserveert gemakkelijk door te bellen of een reserveringsaanvraag in te dienen. Een reserveringsaanvraag wordt maximaal binnen 24 uur beantwoord. Indien u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u ook een ‘bel-mij-terugverzoek’ indienen op onze website.

Hier een voorbeeld van een in werking zijnde rupsdumper

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?