Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Bouwhekken huren in Krabbendijke

Veilig uw bouwterrein in Krabbendijke afsluiten? Huur bouwhekken bij Moerverhuur.nl!

Om de veiligheid op uw bouwplaats te verhogen, kunt u bouwhekken huren om ervoor te zorgen dat onbekenden geen toegang krijgen tot uw bouwplaats. Bouwhekken worden geleverd met een kunststof voet en bouwhekklemmen. Bij de berekening van het aantal hekken wordt er rekening gehouden met een begin- en eindset. Dit houdt in dat u altijd genoeg blokken en klemmen heeft. Door de bouwhekken aan elkaar te koppelen, ontstaat een stevige constructie. Bouwhekken zijn er in verschillende maten, zo zijn er bouwhekken met een hoogte van 2 meter, maar ook bouwhekken met een hoogte van 1 meter. Het bouwhek van 1 meter kan gebruikt worden als geleiding van mensenstromen of om de reguliere bouwhekken van 2 meter te verhogen. U creëert dan een bouwhek van wel 3 meter hoog. Een bouwhek is zeer multifunctioneel, heeft u een plan? Wij werken het graag samen met u uit.

Huur bij ons voordelig uw bouwhekken in Krabbendijke!

Moerverhuur biedt hoge en lage bouwhekken aan, eventueel met een zwart vlamvertragend zeil. Een bouwhek met zeil is te vinden op onze website als evenementenhek. De huurprijs wordt berekend per week. Indien u langer en grotere aantallen wilt huren, kunt u contact met ons opnemen zodat wij een scherpe prijs voor u op kunnen stellen. De prijs op de website, is de prijs die u betaalt.

Bezorgen en monteren van de bouwhekken in Krabbendijke!

Beschikt u zelf niet over vervoer om de bouwhekken te vervoeren, of besteedt u dit liever uit? Moerverhuur.nl bezorgt tegen meerprijs naar Krabbendijke! De bouwhekken worden in overleg geleverd, ‘s ochtends vroeg of zelfs ‘s avonds behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u dat wij de bouwhekken voor u monteren? Ook dat is mogelijk. Onze monteurs plaatsen de bouwhekken volgens uw wens en zorgen ervoor dat u hier geen omkijken meer naar hebt. Ook de tekening kunnen wij verzorgen.

Wij nemen al uw werk uit handen!

Direct bouwhekken huren in Krabbendijke bij Moerverhuur.nl!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de bouwhekken en service van Moerverhuur.nl? Bekijk dan snel ons assortiment en de aantrekkelijke prijzen. U reserveert uw bouwhekken voordelig en snel via de website. U profiteert dan ook nog eens van € 5,- korting, mooi meegenomen!

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?