Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Huur voordelig en snel een heater bij Moerverhuur.nl

Snel en voordelig een diesel of elektrische heater huren? Huur bij Moerverhuur.nl!

Als de koude maanden er weer aan komen, is een dieselheater of elektroheater onmisbaar. Kou vindt niemand fijn, daarom laten wij je niet in de kou staan. Ons assortiment heaters kan onderverdeeld worden in 3 type heaters:

 • Elektrische heaters
  Hierin bieden wij een assortiment aan van 3 kW tot en met 40 kW.
 • Indirecte diesel heaters
  Hierin bieden wij een assortiment aan van 50 tot en met 100 kW
 • Gas heaters
  Hierin bieden wij terrasheaters aan.

De heaters uit ons assortiment zijn voor verschillende toepassingen en zo is er voor elke toepassing wel een geschikte heater.

Verwarming diesel te huur bij Moerverhuur.nl

Onze indirect gestookte dieselheaters, zijn erg multifunctioneel. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wanneer de unit buiten geplaatst wordt, kan de schone, warme lucht met een slang naar binnen geblazen worden. Hiervoor dient dan een gat in het gebouw gemaakt te worden, of gebruik gemaakt te worden van bijvoorbeeld een loopdeur waar de slang doorgevoerd kan worden. Vervolgens wordt er binnen een uitblaaskast geplaatst, zodat er niet naar de uitblaasslang gekeken hoeft te worden vanuit binnen.

De dieselheaters tot en met 70 kW uit ons assortiment zijn uitgerust met een eigen interne tank voor ongeveer 8 draaiuren brandstof. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kan de heater uitgevoerd worden met een externe dieseltank van minimaal 1.000 liter. Alle heaters boven 70 kW worden standaard aangesloten op een externe tank. Wij kunnen het monitoren van het brandstofverbruik en tanken op locatie volledig ontzorgen, zodat u er geen omkijken naar hebt. Onze dieselheaters zijn uitgevoerd met een 230V schuko stekker, deze kunnen dus nagenoeg overal gebruikt worden. Een krachtstroomaansluiting is hierbij niet benodigd.

Verwarming elektrisch te huur bij Moerverhuur.nl

Elektrische verwarming is een goed alternatief wanneer dieselheaters niet gewenst zijn, of simpelweg niet mogelijk. Elektroheaters produceren een schone warme lucht, echter is het rendement wel lager dan een dieselheater. Wanneer rendement belangrijk is, is een dieselheater een betere optie. Onze elektrische heaters zijn te onderscheiden in infraroodheaters en elektrische heaters met axiaal ventilatoren. De 3 kW heaters kunnen aangesloten worden op een standaard 230V stopcontact, deze zijn uitgerust met een schuko stekker. Al onze andere heaters boven de 3 kW zijn uitgevoerd met een krachtstroomaansluiting, variërend van 16 ampère tot 63 ampère. Kijk hier dus eerst naar alvorens je de keuze maakt voor elektrische heaters, niet elke woning of bedrijfspand beschikt namelijk over deze aansluitingen. Ook de benodigde verlengkabels hebben we ruim op voorraad.

Mochten elektrische heaters toch de voorkeur hebben, en heeft u niet genoeg stroomaansluitingen? Dan is het ook mogelijk om met een aggregaat de benodigde stroom op te wekken en met verlengkabels de heaters te verspreiden in het gebouw of de tent.

Huur voordelig en snel je heaters bij Moerverhuur.nl

Bezorgen en installeren van de heaters

Direct je heater reserveren bij Moerverhuur.nl!

 

Daarom Moerverhuur!

 • Flexibele ophaal- en aflevertijden
 • Eigen transportservice
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Jong machinepark
 • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?