Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Hoogwerker huren Zeeland

Werk veilig op hoogte met de hoogwerkers van Moerverhuur.nl!

Om veilig te kunnen werken op hoogte, is een hoogwerker het perfecte hulpmiddel. Vaak is het opzetten van een vaste of rolsteiger te kostbaar of gewoonweg niet praktisch door de duur van de werkzaamheden. Voor elke klus hebben wij de geschikte hoogwerker, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Voordat je aan de klus begint, is het belangrijk om te kijken op welke ondergrond de hoogwerker komt te staan, wat de werkhoogte is en welke obstakels er voorbij gegaan moeten worden. Aan de hand hiervan kan de juiste hoogwerker geselecteerd worden voor je klus.  Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij je kunnen helpen. Een ondersteunende foto zorgt ervoor dat wij je zo goed mogelijk van advies kunnen voorzien.

Welke soort hoogwerker heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten hoogwerkers, namelijk telescoophoogwerkers, knikarmhoogwerkers, schaarhoogwerkers en aanhangerhoogwerkers. De types worden hieronder verder uitgelegd:

 • Telescoophoogwerkers
  Door zijn sterke dieselmotor en inzetbaarheid op ruw terrein, is deze hoogwerker onmisbaar bij grote projecten. Dankzij de stevige, zelf aangedreven wielen is de hoogwerker makkelijk verplaatsbaar. De hoogwerker is in bijna alle gevallen op volle hoogte te verrijden.
 • Knikarmhoogwerkers
  Door zijn knikkende arm is deze hoogwerker perfect voor werkzaamheden waarbij je obstakels tegen komt.  Zowel binnen als buiten inzetbaar.
 • Schaarhoogwerkers
  Door zijn stabiele platform is de schaarhoogwerker ideaal voor werken langs een gevel of boven de werkbak. Door het grote werkplatform is er meer werkruimte voor het personeel, echter kan niet elke plaats bereikt kan worden.
 • Aanhangerhoogwerkers
  Een aanhangerhoogwerker is zeer flexibel inzetbaar doordat deze direct achter de auto meegenomen kan worden. Hierdoor is het prijstechnisch vaak een interessant alternatief voor de telescoophoogwerker. Hierbij dient dan wel telkens op 1 plek gewerkt te worden, aangezien het stempelen extra tijd in beslag neemt.

Huur voordelig en snel een hoogwerker bij Moerverhuur.nl

Moerverhuur biedt hoogwerkers in verschillende types en hoogtes aan, zo is er voor elke klus de juiste hoogwerker beschikbaar. Wij denken graag met je mee om te bepalen welk type en hoogte voor jouw klus het beste is.  De huurprijs wordt berekend per dag of week. Indien je voor langere tijd wilt huren, maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Bezorgen van de hoogwerker

Beschik je zelf niet over vervoer om de hoogwerker te vervoeren, of besteed je dit liever uit? Moerverhuur.nl bezorgt door geheel Zeeland en daarbuiten.  Tevens kunnen wij ook buiten Zeeland leveren, informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Wij nemen al uw werk uit handen!

Direct een hoogwerker huren in bij Moerverhuur.nl

Ben je geïnteresseerd geraakt in de hoogwerkers en service van Moerverhuur.nl? Bekijk dan snel ons assortiment en de aantrekkelijke prijzen.  Je reserveert je hoogwerker voordelig en snel via Moerverhuur.nl, hierna krijg je binnen 24 uur een offerte op maat (indien de prijs op aanvraag is). Je profiteert dan ook nog eens van € 5,- korting, mooi meegenomen!

Daarom Moerverhuur!

 • Flexibele ophaal- en aflevertijden
 • Eigen transportservice
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Jong machinepark
 • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?