Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
In week 30 en 31 (22 juli t/m 3 augustus) zijn wij geopend van 08:00-12:00 uur
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Rolsteiger huren in Middelburg

Een brede of juist een smalle rolsteiger huren?

Een kamersteiger, smalle rolsteiger of brede rolsteiger huurt u voor verscheidene klussen in en om het huis, maar ook voor de wat grotere klussen kan deze prima ingezet worden. Een brede rolsteiger (1,35 meter breed) biedt meer stabiliteit en werkruimte, maar dit moet wel in uw werkomgeving passen. Past de brede rolsteiger niet in uw werkomgeving? Dan hebben wij ook nog de smalle rolsteiger (0,75 meter), deze kan beter in kleine ruimten en steegjes geplaatst worden. De brede steiger is daarom uitermate geschikt om te huren voor bijvoorbeeld schilderwerkzaamheden, daar u de smalle rolsteiger beter kunt huren voor werkzaamheden aan trottoirs of tussen machines in fabrieken.

Al onze rolsteigers zijn gemaakt van aluminium, hierdoor zijn ze gemakkelijk te transporteren en te tillen, maar ook geschikt voor droge of vochtige plekken. De steigers zijn licht van gewicht en dus snel op te bouwen af te breken. Wanneer u een steiger huurt bij Moerverhuur, zijn alle hulpmaterialen inbegrepen bij de huurprijs. Onder hulpmaterialen wordt verstaan: stabilisatoren, plateau’s leuning, schorren en opbouwframes.

Huur bij ons voordelig uw steiger in Middelburg

Bij Moerverhuur heeft u keuze uit verschillende soorten steigers, namelijk de kamersteiger, smalle rolsteiger en de brede rolsteiger. Een steiger kunt u bij ons per dag, per weekend of per week huren. Mocht u de steiger voor een langere tijd nodig hebben, dan kunt u een offerte aanvragen door te mailen of Whatsappen of ons bellen.

Bezorgen en opbouwen van uw steiger naar Middelburg

Mocht u zelf niet over vervoer beschikken om de steiger te vervoeren van onze vestiging in Kapelle naar Middelburg, dan bieden wij u een transportservice aan. Wij brengen de steiger op een tijdstip naar keuze, ook op zaterdagen en in de avonden. Bezorgen en ophalen van de steiger naar Middelburg, doen wij al voor € 30,- inclusief btw per rit.

Indien u zelf niet over de expertise beschikt om de steiger op te bouwen, of dit liever niet zelf doet, bieden wij een op- en afbouwservice aan. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over een verkeerd gemonteerde steiger en kunt direct aan de slag. Dit doen wij tegen scherpe tarieven. Bij elke steiger op onze website staan de op- en afbouwkosten apart vermeld. Zo kunt u zelf overwegen wat voor u de beste keuze is.

Direct uw steiger reserveren in Middelburg

Bent u geïnteresseerd geraakt in de rolsteigers en service van Moerverhuur? Bekijk dan hierboven ons aanbod en de aantrekkelijke prijzen. Een rolsteiger reserveert u gemakkelijk online via de website, waarna deze binnen 24 uur wordt bevestigd. Sneller een rolsteiger nodig? Wij kunnen snel schakelen. Indien u meer informatie wenst of advies wilt over uw situatie, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Ook zijn wij bereikbaar via de chat en Whatsapp.

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?