Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Trilplaat huren in Zeeland

Aantrillen van je terras of bestrating? Huur een trilplaat!

Een trilplaat huur je wanneer er grondwerkzaamheden worden verricht en de grond verdicht dient te worden. Dit zorgt ervoor dat eventuele bestrating niet verzakt en dus langere tijd strak en netjes blijft liggen. Voor het op maat zagen/knippen van tegels en klinkers kun je ook terecht bij Moerverhuur.nl. Met ons complete assortiment ben je direct klaar om je nieuwe oprit of terras te bestraten. De volgorde bij het opnieuw bestraten van je terras is als volgt:

  1. Een zandbed maken (circa 20 cm, dit ligt aan de ondergrond)
  2. Aantrillen van het zandbed totdat er geen voetafdrukken meer zichtbaar zijn
  3. Opsluitbanden plaatsen
  4. Stenen/tegels neerleggen. Dit kan met de hand of met de Tromp Easylift
  5. Aantrillen van de bestrating met een rubberen mat op de trilplaat, hiermee voorkom je beschadiging aan je nieuwe bestrating (niet nodig bij grote tegels)

Gemakkelijk grote stenen verplaatsen? Huur dan de Tromp Easylift/Tess-paver

Om het bestraten van je nieuwe oprit of terras makkelijker te maken, beschikken wij over een Tromp Easylift. Hiermee kunnen 4 60×60 tegels tegelijk opgepakt en gelegd worden, maar ook tegels van 120×120 met een maximaal gewicht van 150 kg zijn geen enkel probleem voor de Tromp Easylift/Tess-paver. Hierdoor wordt het leggen van een terras of oprit makkelijker gemaakt én scheelt het je een zere rug.

Nog niet overtuigd van de voordelen van de Tromp Easylift/Tess-Paver? Bekijk dan hieronder eens het instructiefilmpje en je wilt niet anders meer:

Huur bij ons voordelig je trilplaat/Tromp Easylift

Bij Moerverhuur.nl heb je de keuze uit een 15kN trilplaat of trilstamper. Tevens zijn alle benodigdheden bij het bestraten ook beschikbaar. De trilplaat huur je per dag of per week en kan direct via onze website gereserveerd worden; we hebben er altijd wel één beschikbaar. Wij bieden de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding op de Zeeuwse verhuurmarkt. Tevens profiteer je van maximaal € 7,50 korting indien je reserveert via de website.

Bezorgen op locatie

Wij kunnen de trilplaat bezorgen op de locatie die jij wilt, hierin zijn wij zeer flexibel. Heb je snel nodig? Geen probleem, wij bezorgen op een tijdstip die jou het best uitkomt. Voor de bezorging hanteren wij scherpe tarieven, bezorging geschiedt door heel Zeeland en West-Brabant.

Direct trilplaat/Tromp Easylift reserveren in Zeeland

Ben je geïnteresseerd geraakt in de trilplaten en service van Moerverhuur.nl? Bekijk dan snel ons assortiment en de aantrekkelijke prijzen. Je reserveert je trilplaat of Tromp Easylift voordelig en snel via de website. Je profiteert dan ook nog eens van maximaal € 7,50,- korting, mooi meegenomen!

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?