Om gebruik te maken van onze diensten, dient u aan te geven of u een particuliere of een zakelijke klant bent.

Zowel zakelijk als particulier
Eigen transportservice
Jong machinepark
Altijd inclusief schadeafkoopregeling
Registreren particulier | Registreren zakelijk | Inloggen

 

Aanhangers huren in Zeeland

Welke aanhanger heb ik nodig voor mijn klus?

Een aanhanger kunt u huren om verschillende redenen; uw auto is te klein om de goederen in te vervoeren of u moet groot materieel vervoeren. U kunt het zo gek niet bedenken of Moerverhuur biedt hier een oplossing voor. Als u losse goederen, zoals grond, zand of stenen gaat vervoeren kunt u het beste kiezen voor een driezijdige kipper. Doordat deze aan drie kanten kan kiepen, wordt de lading gemakkelijk gelost zonder dat u het arbeidsintensief uit de aanhanger moet scheppen. Bent u  van plan om meubelen te vervoeren, dan kunt u het beste kiezen voor de huifaanhanger, deze zorgt ervoor dat de lading droog blijft en ongeschonden aankomt op de bestemming.

Wilt u grotere dingen vervoeren zoals auto’s, machines of lange lengtes, dan heeft u de keuze uit een machinetransporter/autoambulance of multitransporter. Het voordeel van deze aanhangers is dat zij een groot laadvermogen hebben en speciaal hiervoor gemaakt zijn. Deze aanhangers liggen ook stevig op de weg, wat ervoor zorgt dat u geen last hebt van de aanhanger achter de auto.

Huur bij ons voordelig uw aanhanger

Bij Moerverhuur heeft u keuze uit verschillende soorten aanhangwagens, van groot tot klein. Een aanhanger kunt u bij ons per dag, per weekend of per week huren. Op de website is bij alle aanhangers de afmeting terug te vinden, zodat u direct online kunt reserveren zodra uw keuze gemaakt is.

Direct een aanhanger huren regio Zeeland

Door onze expertise leveren wij aan klanten in heel Zeeland, zoals Vlissingen, Middelburg en Goes. Bent u geïnteresseerd geraakt in de aanhangers en service van Moerverhuur? Bekijk dan hieronder ons aanbod en de voordelige prijzen. Een aanhanger reserveert u gemakkelijk door te bellen of een reserveringsaanvraag in te dienen. Een reserveringsaanvraag wordt maximaal binnen 24 uur beantwoord. Indien u meer informatie wilt of vragen heeft, kunt u ook een ‘bel-mij-terugverzoek’ indienen op onze website.

Daarom Moerverhuur!

  • Flexibele ophaal- en aflevertijden
  • Eigen transportservice
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Jong machinepark
  • Gemakkelijk online reserveren

Goedendag!

Klik hieronder op de button om een gesprek te beginnen. Je kunt ook mailen naar info@moerverhuur.nl of bellen naar 0113-308624.

x
Medewerker
Damon Sinke
Hi! Ik ben Damon Sinke en sta je graag te woord.
Kan ik je helpen?